Media Brazil Forum

Versão completa: Coleção de Fanarts
Você está visualizando uma versão simplificada de nosso conteúdo. Ver versão completa com a formatação apropriada.
Não estou conseguindo fazer a Coleção de Fanarts funcionar, não cria nem atualizado a base de dados. Como faço para criar ou atualizar?

Adora deixar a coleção de fanarts nas seções Filmes e seriados.

Obrigado
Tem algumas maneiras, vamos para uma que é automática, vai precisar do addon artwork organizer configurado (leia sobre o mesmo em addons de programas), em tendo itens na coleção, vá na customização do menu principal, filmes, ative a opção  imagens de fundo - usar fanarts da coleção, e em seguida  de enter em coleção de fanarts/criar...

Ative a mesma opção para o item seriados, e pronto...tens imagens ciclando com fanarts como quer.

[Imagem: HicftTT.jpg]

Outra maneira é ter uma pasta com múltiplos fanarts e apontar o caminho em alterar imagem de fundo - múltiplas imagens, também funciona corretamente.
Obrigado Wanilton agora esta funcionando perfeitamente.

obrigado novamente.
Hello Wanilton,

This is my first time posting here so I hope I am doing it correctly. I have searched the forum for a similar issue and this thread is the only similar so I will continue on it. I have just downloaded MQ6 2.7.0 and installed on Isengard. The entire build is a fresh install on WIN7.

I have previously been using MQ5 for quite sometime now and never had problems with fanart.

However, I have been unable to get fanart to show on the homescreen 'Movies' and 'TV Shows'. I have enabled it in the customization settings for each of those two tabs, as you have illustrated above, and I tell it to 'Create or update databse'. I can see the artwork organizer addon working for a few minutes... however after it terminates no fanart shows on the homescreen. I have checked the artwork organizer addon and it is enabled and appears to configured as default. Is there another step I am missing? I am using the same folders containing my media as previously used on MQ5.

I also had the same problem on MQ6 2.6 before I installed 2.7 over it last night.

Thanks for your assistance.

Growler
Actually you may disregard.

I have found the cause and solution to my problem above.

Under 'SKIN SETTINGS' > 'THEMES' tab, I had selected 'MY THEME' rather than use one of the predefined themes. I have now discovered that this must override the 'USE COLLECTION FANART' selection under the Movies/TV Shows tab in the 'CUSTOMIZE MAIN MENU' settings.

Reselecting one of the predefined themes has immediately resolved this issue.

Cheers.